ویدئو| ماجرای یک تن برنج وارداتی که گم شد! درآمد ۲۸۱ میلیارد تومان شرکت بورس تهران در یکسال اخیر جزئیات افزایش مالیات کالاهای آسیب‌رسان به سلامت | از سمبوسه و فلافل تا کاشت ناخن برای نخستین بار سامانه جامع قراردادهای داخلی صنعت نفت راه اندازی شد پیش بینی قیمت طلا و سکه (یکشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۴ مرداد ۱۴۰۴) | قیمت دیگنیتی پرستیژ چقدر است؟ رشد اندک قیمت‌ها در بازار خودرو‌های داخلی (۴ مرداد ۱۴۰۴) | آریسان ۵۸۲ میلیون تومان اختلاف قیمت ۲۰۰ هزار دینار ارز اربعین و بازار آزاد چقدر می‌شود؟ (۴ مرداد ۱۴۰۴) کنتور هوشمند یک عامل بازدارنده برای مشترکین پرمصرف است | در مشهد زیر ۱۰ درصد مشترک پرمصرف داریم آغاز فروش فوق‌العاده ۱۱ محصول ایران خودرو از امروز (۴ مرداد ۱۴۰۴) + جزئیات مشتری محصولات ایران خودرو نصف شد واکنش منفی بورس به مذاکرات ایران و ۳ کشور اروپایی | گزارش وضعیت بازار سهام (۴ مرداد ۱۴۰۴) خرید تضمینی گندم از ۶.۷ میلیون تن فراتر رفت (۴ مرداد ۱۴۰۴) بانک مرکزی: کارمزد اضافه در تبدیل ارز ممنوع است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۴ مرداد ۱۴۰۴) | دلار بازار آزاد بیشتر از ۸۸ هزار تومان جزئیات راه‌اندازی قطار مسافری در ۳ مسیر جدید به دوشنبه، هرات و آنکارا اعلام فهرست انواع گوشت و فرآورده معاف از مالیات بر ارزش افزوده قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۴ مرداد ۱۴۰۴) واردات پارچه کاهش یافت | کاهش ۹۰ میلیون دلاری پس از رشد ۱۰۰ درصدی تحقق شعار سال در صنف طلافروشان با بازتولید طلای مستعمل | سود فروش طلای دست‌دوم، در جیب عده‌ای سرمایه‌دار بیش از ۴۰ همت، خسارت قطعی برق به صنایع خراسان رضوی | پرداخت خسارت‌ها در هاله‌ای از ابهام آخرین اخبار از بیمه رانندگان کامیون و تاکسی‌های اینترنتی از زبان وزیر آغاز فروش ارز اربعین از امروز در ۴ بانک (۴ مرداد ۱۴۰۴) + قیمت قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش قیمت ۵ قلم میوه در یک هفته اخیر تخلیه ۷۰ درصد بار برنج قاچاق پاکستانی در مازندران و توزیع در بازار به اسم برنج ایرانی اولین حراج شمش طلا در مردادماه، فردا (۵ مرداد ۱۴۰۴) | وجه‌الضمان یک میلیارد تومانی به ازای هر شمش نحوه خرید و فروش مسکن تغییر کرد | ایجاد مشکلات در این شیوه ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار نفر برای دریافت وام ازدواج فرزندان بازنشستگان افزایش قیمت نفت (۳ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پاییز خشک و امید به فصل زمستان | حجم ذخیره سد‌ها در خراسان رضوی به ۶ درصد رسید

  • کد خبر: ۲۰۱۶۳۹
  • ۰۲ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۲
پاییز خشک و امید به فصل زمستان | حجم ذخیره سد‌ها در خراسان رضوی به ۶ درصد رسید
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد گفت: باید قبول کنیم در چهارسال و نیم خشکسالی پیاپی در مشهد قرار داریم که هر یک لیوان صرفه‌جویی در مصرف آب، ذخیره‌ای برای فصل گرم پیش‌رو و حفظ منابع آبی است.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

حسین اسماعیلیان در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز درباره وضعیت منابع آبی شهر تصریح کرد: سال آبی قبل که سه ماه پیش تمام شد با ۶۵درصد کاهش بارندگی، جزو سال‌های بسیار بسیار خشک بود که سپری شد. وضعیت ذخیره سد‌ها هم وضعیت خوبی ندارد.

به گفته وی، پیش‌بینی‌هایی که در خصوص بارندگی‌ها در فصل پاییز انجام شد نه تنها در استان بلکه در کل کشور محقق نشد و متأسفانه بارندگی‌های ما نسبت به سال گذشته هم بسیار کم بود و بیش از ۵۰ درصد کاهش بارندگی نسبت به دوره بلندمدت داشتیم که حتی نسبت به سال گذشته هم شرایط بدتری داشت که این بر خلاف پیش‌بینی‌ها بوده است.

اسماعیلیان افزود: طی سه ماهی که از سال آبی جدید گذشته به هیچ‌کدام از سطح‌های آبی شرب مشهد آب جدید وارد نشده است و مخازن آبی ما به ویژه سد دوستی حدود ۶ درصد ذخیره آبی دارد که نشانگر کاهش ۶۰ درصدی نسبت به مدت مشابه سال‌های گذشته است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد افزود: اگرچه فصل پاییز خشکی را گذراندیم، دو فصل مهم زمستان و اوایل بهار را درپیش داریم که امیدواریم این دو فصل کم‌آبی استان را جبران کند.

اسماعیلیان در ادامه اضافه کرد: مدیریت مصرف آب باید از گذشته مورد توجه مردم قرار می‌گرفت. باید قبول کنیم در چهارسال و نیم خشکسالی پیاپی قرار داریم. با توجه به اینکه تابستان گرم و خشکی را تجربه کردیم اقدامات زیادی انجام شد که تا حدودی این خشکسالی و کم آبی و ذخیره کم سد‌ها جبران شد.

وی تأکید کرد: شهروندان باید به بحث مدیریت مصرف آب توجه ویژه‌ای داشته باشند. در همین فصلی که قرار داریم حتی صرفه‌جویی در مصرف یک لیوان آب، ذخیره‌ای برای فصل تابستان و گذر از آن فصل است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->